News Ticker

American Aquarium in Metropool

Toewijding.
Een gebrek daaraan kan deze band niet ontzegd worden. Een ware cult-status genieten ze, voornamelijk in Amerika. Maar een cult-status brengt niet altijd brood op de plank. Ten tijde van het opnemen van vorige album Burn.Flicker.Die. (geproduceerd door Jason Isbell) woont zanger BJ Barham in een opslagbox, simpelweg omdat een woning niet meer te betalen is. De inspanningen worden echter beloond: Burn.Flicker.Die wordt door pers en publiek enthousiast ontvangen en de band kan er met hernieuwde energie tegenaan. De fanbase verviervoudigd en de band speelt ruim 500 shows stateside.

Zingt die zanger zelf ook?
Tuurlijk laten we zo horen, maar dit is natuurlijk wel een mooi clippie om te laten zien hoe dedicated de fans zijn. Ze crowdfunden ook de opvolger van Burn.Flicker.Die, Wolves dat in 2014 verschijnt. De band rockt een beetje harder op deze plaat. Muzikaal liggen ze in het verlengde van acts als Drive-By Truckers, Wilco (duh,bandnaam!) , Slobberbone en andere alt.country helden. Er wordt gezongen over het leven: een borrel te veel, de kater erna, nieuwe liefdes, gebroken harten kortom alle dingen die iedereen wel eens meemaakt. Wolves is een ijzersterke plaat door een gepokte en gemazelde band die het verdiend om gehoord te worden. Wij verwachten vanavond dus alle roots, americana en alternative country liefhebbers uit de wijde omgeving om deze helden toe te juichen!

Vrijdag 20 november 2015
Tickets vvk: € 12.50
Tickets kassa: € 15.00
Tickets CJP: € 10.00
Locatie: Het Paradijs
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Tickets bestellen? Klik hier

1 Reactie op American Aquarium in Metropool

  1. Zo jammer,maar wat miste ik hier een bepaalde beleving die ik bij andere shows wel voelde. Waar het aan lag? Mijzelf, de zaal, het publiek, een net iets te lange tour voor de band? Raden maar, ik weet het niet, maar ik ga een volgende keer weer, hopelijk is er dan wel volle beleving.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.