News Ticker

Heartland Festival, Metropool Hengelo

Aangezien we bij Metropool een soort aangeboren liefde voor mooie Roots muziek

hebben, moest het er maar eens van komen; een tof indoor Roots festival. In onze jaarlijkse agenda duiken ze her en der al vaker op: bluesbeulen, dolende troubadours, schurende soulslijpers en honky tonkende baardmannen. Zo mochten we de laatste jaren al grootheden als Steve Earle, The Jayhawks, Mary Gauthier, Seasick Steve, Hackensaw Boys, Blackberry Smoke, Slobberbone, Jimmy LaFave en Jason Isbell ontvangen in ons mooie pand.

Daarom begonnen we vorig jaar met iets waarvan we hoopten dat het een jaarlijkse traditie zou worden: het Heartland Festival. Meer dan Roots muziek alleen. Het hele pand ademde de sfeer van the Bayou. Lekker eten, een fijne DJ, top bands en een mooie platenmarkt. Tot in de krochten van Metropool kwam je muzikanten tegen voor live sessies en interviews. Kortom, een dag die bol stond van kwaliteitsmuziek vanuit het hart.

Guess what…Op 25 april doen we editie twee van Heartland! De hele avond serveren we weer het mooiste op het gebied van roots, country, americana, blues, soul en alles ertussenin waar een hart in zit.

Welcome to Hengelo, welcome to the Heartland!

Tickets online hier verkrijgbaar bij cd-store POPEYE
Datum: 25 april
Zaal open: 16:00
Aanvang: 16:30

Timetable:
timtable-heartlandfest

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.