News Ticker

JP HARRIS & THE TOUGH CHOICES TERUG NAAR Q-FACTORY AMSTERDAM

Na zijn geweldige show afgelopen jaar komt de country-sensatie JP Harris & The Touch Choices op zaterdag 3 november terug naar Amsterdam.

De uit Nashville afkomstige JP Harris is nog jong, maar als je naar zijn muziek luistert hoor je een doorgewinterde honky tonk pionier. Met zijn band The Tough Choices maakt hij countrymuziek in de traditie van grootheden als Buck Owens en Merle Haggard.

Sinds zijn debuutplaat ‘I’ll Keep Calling’ in 2012 tijdens de Independent Music Awards werd uitgeroepen tot ‘Best Country Album’ van het jaar reist de bebaarde JP de wereld over en weet hij steeds vaker de harten van vele country liefhebbers te winnen. Op zijn laatste album ‘Home Is Where The Hurt Is’ werkt hij samen met onder andere Chance McCoy en indie-country ster Nikki Lane. Een show van JP Harris & The Touch Choices staat garant voor onvervalste Nashville country inclusief messcherpe gitaarsolo’s en een huilende pedaal steel. Niet voor niets al twee jaar op rij door het gezaghebbende Rolling Stone Magazine uitgeroepen tot ‘must see country act’.

Wanneer: 3 november 2018
Locatie: Q-Factory, Amsterdam
Tickets: € 12,-*
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Adres: Atlantisplein 1, 1093NE Amsterdam
* De ticketprijs is inclusief servicekosten.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.