News Ticker

Popeye Presents: Phil Bee’s Freedom

Popeye presents: Phil Bee’s Freedom in De Cactus op vrijdag 28 februari 2020 mede mogelijk gemaakt door stichting Vrienden van Cactus Live!


De jury van de Dutch Blues Challenge 2015 was unaniem: Phil Bee’s Freedom is de beste band van Nederland, met uitzonderlijke kwaliteit, repertoire en ‘stage presence’.
In 2016 behaalde de band de 2e plaats van de European Blues Challenge, waaraan 21 landen deelnamen.
Phil Bee’s Freedom staat voor blues, old school R&B en jazzy riffs in een perfecte crossover. Voeg daar nog een Hammond Orgel en een Rhodes aan toe, twee fabelachtige solo-gitaristen, een strakke ritme tandem en de soulvolle stem van Phil Bee zelf en je weet wat je voorgeschoteld gaat krijgen vanavond: een combinatie waarbij alles klopt, dat hoor je, zie je, voel je.


De band bestaat uit frontman Phil Bee (winnaar beste blues vocalist 2015, stond op het podium met Steve Lukather, Jan Akkerman etc). Guy Smeets, Niels van der Steenhoven (Ex Focus), Pascal Lanslots, Carlo van Belleghem, Arie Verhaar.
Het nieuwste album van Phil Bee’s Freedom kwam begin 2019 uit en van dat album zal vanavond uiteraard veel werk te horen zijn!
Eind 2019 brachten ze bovendien een live DVD uit die erg goed ontvangen werd en bij Popeye over de toonbank vliegt!
Phil is momenteel onderdeel van de Theatertour van Johan Derksen en neemt daar een half uur voor zijn rekening, bij ons spelen ze ruim 2 uur!

Kaarten kosten €12,50 in de vvk aan de bar of via Eventbrite.nl (exclusief service fee) Aan de deur (indien niet voortijdig uitverkocht) €17,50


Tickets natuurlijk ook bij Popeye Recordstore aan de Drienerstraat Hengelo
Leden van stichting Vrienden van Cactus Live kunnen hun gratis ticket claimen!
Vrijdag 28 februari 2020, Koffie klaar vanaf 20.00 uur; show start om 21.30 uur. Kaarten in de voorverkoop 14,06
Vrienden gratis

Cafe de Cactus
Pastoriestraat 37
Hengelo Overijssel
7551 DJ Nederland

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.