News Ticker

Smugglers Blues Band (NL), NiXenMeeR, Enschede

Zondagmiddag 12 april, een feestje met de sympathieke band! Waarom? Er worden opnamen gemaakt, zowel geluid als video en een foto-shoot.

Om dit te vieren is de eerste consumptie GRATIS en een kadootje van de band! Hoe mooi is dat? Zeer mooi! En, het is ook nog eens onze huisband.
De band is een formatie uit Twente, aangevuld met een frontman afkomstig uit ons buurland. De bandleden komen uit Epe (D) (Andreas Kösling), Losser (Matt Verschoor), Hengelo (Oscar Pals) en Enschede (Erik ten Thij). Deze Euregionale samenstelling hoor je terug in het repertoire van de Smugglers. Zo hebben ze o.a. twee songs van de Duitse Bluesband “Das Dritte Ohr” in de setlist opgenomen. De Smugglers spelen bluessongs die qua composities opvallen door een interessant schema, leuke breaks, lekker dansbaar tempo of een bijzondere zanglijn of thema. Het repertoire bestaat voor een belangrijk deel uit relatief onbekende bluessongs van artiesten als: Harmonica Henri, Steve Freund, en Amos Garrett maar ook van bekende artiesten als: Joe Bonamassa, The Hoax, Red Devils en Rick Estrin en Charie Musselwhite.

De Smugglers BluesBand bestaat sinds 2010. Na verschillende wisselingen in de bezetting bestaat de band sinds januari 2014 uit:
Andreas : Vocals, gitaar & Bluesharp
Oscar : Slagwerk
Matt : Basgitaar
Erik : Gitaar, backing vocals

Zaal open 15.00 uur Aanvang 15.30 uur Entree GRATIS

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.