News Ticker

Sue Foley Band (USA) at NiXenMeer, Enschede

Appetizer dan wel Voorafje

LET OPPPPP: show is bij het Mystiek Theater !!
Om alvast te proeven aan de nieuwe samenwerking tussen NiXenMeeR en Mystiek Theater hebben we gedacht om niemand minder dan Susan Foley met haar Amerikaanse band in huis te halen. Proeven voor jullie als publiek en voor ons als organisatie. Sue Foley? Wel……..

Sue Foley is een machtig gitariste met een geheel eigen geluid. O.a. haar samenwerking met giganten als Jimmy Vaughn en Billy Gibbons tonen aan wat zij in huis heeft en dat is niet mis.

Sue is een meermaals bekroonde muzikant en een van de beste blues- en rootsartiesten die er op dit moment is. Ze is een echte drievoudig muzikaal talent als gitarist, songwriter en vocalist. Zoals met veel bluesvrouwen uit het verleden, heeft Foley een lange geschiedenis van het uitdagen van conventies en een positief rolmodel voor aspirant, jonge vrouwelijke muzikanten.

Haar nieuwe album ‘The Ice Queen’ vertegenwoordigt de inzet van Sue Foley voor haar werk en bewijst dat je een goede bluesvrouw niet kan tegenhouden, vooral niet als ze The Ice Queen is.

Reserveren kan vanaf nu!!!!!
(svp niet via facebook/sms/instagram/mondeling)
VOORVERKOOP IS GESTART: reserveer hier….

Zaal open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 10,-

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.