News Ticker

Vrienden van NiX presenteren: Ash Grunwald (AUS)

VANWEGE CORONA MAATREGELEN GECANCELLED!!!!!!

SLECHTS 1 OPTREDEN IN NEDERLAND DEZE TOUR !!

Mojo’ is het negende studioalbum van de Australische bluesgitarist en zanger Ash Grunwald. Het album is het eerste van Grunwald met het nieuwe label Bloodlines Music, met wie hij dit jaar in zee ging en is opgenomen in Los Angeles en Australië. “Mojo vertegenwoordigt een reis door mijn eigen vallei van duisternis en aan de andere kant naar de frisse, zonovergoten glorie van optimisme en positiviteit. Dit klinkt misschien als een cliché, maar wanneer je het hebt beleefd, voelt het heel anders.”

Grunwald besloot voor deze plaat een blikje artiesten open te trekken om hem, dan wel vocaal, dan wel instrumentaal, bij te staan: The Teskey Brothers, Joe Bonamassa, Ian Collard, Terry Evans, Eddy ‘The Chief’ Clearwater, Harry James Angus en Kim Wilson zijn van de partij. Tussen al die namen is het Ash Grunwald zelf die de eindjes aan elkaar knoopt en de show steelt op ‘Mojo’ met zijn expressieve gitaarwerk vol met cleane, levendige gitaarsolo’s, grungy distortion ritmegitaren, diepe soulvolle toon in zowel zijn spel als zijn zang en zijn uitmuntende verhalen vertellende skills.
Omdat de Australische bluesgitarist door zo’n diep dal is gegaan de afgelopen jaren en zichzelf weer hervonden heeft, is ‘Mojo’ zijn meest intense en persoonlijke plaat tot nu toe.

  • Zondag 9 maart 2020
  • Ash Grunwald
  • Zaal open 15.00 uur
  • Aanvang 15.30 uur
  • Entree € 13,-

Vrienden van NiX:

Mystiek Theater
Spinnerij Oosterveld
Rigtersbleek Zandvoort 10
7521 BE Enschede

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.