News Ticker

CD van de week in Ongehoord: Ashe – Ashlyn

Naast de vele (nieuwe muziek) die er langs komt bij Radio Duivenstraat in ONGEHOORD, nu ook elke week een album van de week. Van maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 18:00 en op maandag ook van 18:00 tot 19:00.

In de week van 14 juni t/m 18 juni: Ashe – Ashlyn

Ashe (Ashlyn Rae Willson) groeide op in een conservatief christelijk huishouden in San Jose. Ze begon piano- en zanglessen te volgen op de leeftijd van 8 jaar. Volgens Ashe groeide zij op met naar de christelijke radio luisterde en dat ze haar grootvader bedankt voor de kennismaking met muziek van namen als Bob Dylan, The Beatles en Jefferson Airplane.
Ze is vooral bekend van haar single “Moral of the Story” uit 2019, die te zien was in de Netflix-film To All the Boys: P.S. I Still Love You (2020) en werd geproduceerd door Noah Conrad met aanvullende productie van Finneas O’Connell. Ze schreef ook mee aan Demi Lovato’s single ‘You Don’t Do It for Me Anymore’ uit 2017 en toerde met Louis the Child, Lauv en Whethan. Ze werd genomineerd voor een Juno Award voor haar met goud gecertificeerde single “Let You Get Away” met Shaun Frank. Onlangs verscheen haar album Ashlyn waarmee zij een plekje in album van de week in ONGEHOORD verdiende.

ONGEHOORD bij Radio Duivenstraat, te beluisteren via:
https://www.radio.duivenstraat.net
https://www.bluesnrootscorner.nl
https://tunein.com/radio/Radio-Duivenstraat-s242897/
https://radio.garden/listen/radio-duivenstraat/ntHk5OeR

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.