News Ticker

CD van de week in Ongehoord: Danny Brooks & Lil Miss Debi – Are You Ready, The Mississippi Sessions.

Naast de vele (nieuwe muziek) die er langs komt bij Radio Duivenstraat in ONGEHOORD, nu ook elke week een album van de week. Van maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 18:00 en op maandag ook van 18:00 tot 19:00.

In de week van 30 november t/m 04 december: Danny Brooks & Lil Miss Debi – Are You Ready, The Mississippi Sessions.

Danny Brooks wordt al lang ‘The Real Deal’ genoemd en na jaren van schrijven en spelen in Canada, waarbij hij gaandeweg nominaties en prijzen won, voelt Brooks zich thuis in de muziekscene van Texas en reist hij door de VS. Door Southern Soul, Americana, Blues en Gospel te mixen, wordt hij erkend als een productieve schrijver en dynamische live-artiest, en is hij constant onderweg.

Brooks heeft met de legendarische producers Jim Dickinson gewerkt aan ‘It’s A Southern Thing’, dat hoge waardering kreeg van Cub Coda (Smokin ‘In The Boys’ Room / All Music Guide), Johnny Sandlin, (Capricorn Records Producer) op ‘No Easy Way Out ‘, met de legendarische Muscle Shoals-muzikanten David Hood, Spooner Oldham, Bonnie Bramlett. Frazer Mohawk (Elekra) en bassist Tim Drummond (Bob Dylan / Neil Young / James Brown), deze noemden Brooks de real deal op Northern Blue’s Recording ‘Saved! The Northern Blues Gospel Allstars ‘.

Deze twee hebben voor de derde keer hun krachten gebundeld en dat resulteerde in het album Are You Ready, The Mississippi Sessions.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.