News Ticker

CD van de week in Ongehoord: David Olney & Anana Kaye – Whispers and Sighs

Naast de vele (nieuwe muziek) die er langs komt bij Radio Duivenstraat in ONGEHOORD, nu ook elke week een album van de week. Van maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 18:00 en op maandag ook van 18:00 tot 19:00.

In de week van 01 februari t/m 5 februari januari: David Olney & Anana Kaye – Whispers and Sighs

Het laatste studioalbum van wijlen David Olney, geliefde folk songwriter, in samenwerking met Anana Kaye (een jonge Oost-Europese powerhouse die de americana wereld verovert)

Als het vergeefse verlangen om terug te keren naar het verleden, op muziek gezet zou kunnen worden, zou het klinken als Whispers and Sighs. In de loop van 13 nummers slagen David Olney en Anana Kaye erin om een ​​reis te maken die veel meer inhoudt dan zomaar een Americana-album. Dit is te verwachten met Olney, een veelgeprezen songwriter die verantwoordelijk is voor meer dan 20 soloalbums en liedjes die zijn gecoverd door en / of samen geschreven met onder meer Emmylou Harris, Steve Earle en Linda Ronstadt. Verder, net zoals Townes Van Zandt naar verluidt iets speciaals in hem zag, voelde Olney een soortgelijke bewondering en verwantschap met Kaye (Georgië), een rokerige Americana-lieveling wiens ster zeker in opkomst is in Nashville.

Whispers and Sighs een Americana-plaat die onderzoekt wat het betekent om mens te zijn. Tijdens de cursus leiden Olney en Kaye om de beurt de luisteraar door intieme zelfportretten, mythen en verhalen over historische fictie, om met onze eigen vergankelijkheid om te gaan.

De release datum is 19 maart en deze week alvast met enkele nummers te horen in ONGEHOORD bij Radio Duivenstraat, te beluisteren via:
www.radio.duivenstraat.net
www.bluesnrootscorner.nl
https://tunein.com/radio/Radio-Duivenstraat-s242897/
https://radio.garden/listen/radio-duivenstraat/ntHk5OeR

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.