News Ticker

CD van de week in Ongehoord: Hoth Brothers Band – Tell Me How You Feel

Naast de vele (nieuwe muziek) die er langs komt bij Radio Duivenstraat in ONGEHOORD, nu ook elke week een album van de week. Van maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 18:00 en op maandag ook van 18:00 tot 19:00.

In de week van 12 april t/m 16 april: Hoth Brothers Band Tell Me How You Feel

The Hoth Brothers Band is het nieuwe project van Boris McCutcheon en zijn muzikale broeder Bard Edrington. Beide zijn hardwerkende mannen uit New Mexico die tussen het werken in de appelgaarden ook nog samen liedjes schrijven. Op hun nieuwste Tell Me How You Feel komen deze vragen voorbij: “How are you feeling?” What are you thinking? “How is this affecting you?” “How can we get through this together?

Of zoals ze het zelf noemen: Pandemic raging, mad men undermining our democracy. The age of disinformation and algorithms distorting reality. Het is bij elkaar eigenlijk genoeg om jezelf er voor op willen sluiten in een bunker voor een winterslaap en pas weer buiten komen als alles weer opgelost is. Gelukkig deden The Hoth Brothers Band dit niet, maar kozen zij in plaats van een bunker voor de opname studio en namen een nieuw album op.

ONGEHOORD bij Radio Duivenstraat, te beluisteren via:
https://www.radio.duivenstraat.net
https://www.bluesnrootscorner.nl
https://tunein.com/radio/Radio-Duivenstraat-s242897/
https://radio.garden/listen/radio-duivenstraat/ntHk5OeR

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.