News Ticker

CD van de week in Ongehoord: Laney Lou and the Bird Dogs – Through the Smoke

Naast de vele (nieuwe muziek) die er langs komt bij Radio Duivenstraat in ONGEHOORD, nu ook elke week een album van de week. Van maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 18:00 en op maandag ook van 18:00 tot 19:00.

In de week van 02 augustus t/m 06 augustus: Laney Lou and the Bird Dogs – Through the Smoke

Bluegrass-muzikanten zijn de real deal. Het zijn instrumentale virtuozen en vocale meesters die bij elke snaarcompositie bijbehorende muzikale stemmingen creëren. Montana’s Laney Lou and the Bird Dogs, het vijfkoppige bluegrass-ensemble met de geweldige harmonieën en het snelle finger-picking, brengen moderne authenticiteit in een gerespecteerd genre.

Met Through the Smoke, dat op 30 juli is uitgebracht, hebben Laney Lou and the Bird Dogs een werkstuk gemaakt dat een brede blik op het traditionele bluegrass heeft. Through the Smoke is het vierde studioalbum van het door Americana beïnvloede bluegrasskwintet, dat bestaat uit Lena (Laney) Schiffer op gitaar en zang; Josh Moore op gitaar en zang; Brian Kassay op viool, mondharmonica, mandoline en zang; Matt Demarais op banjo en zang; en Ethan Demarais op bas.

ONGEHOORD bij Radio Duivenstraat, te beluisteren via:
https://www.radio.duivenstraat.net
https://www.bluesnrootscorner.nl
https://tunein.com/radio/Radio-Duivenstraat-s242897/
https://radio.garden/listen/radio-duivenstraat/ntHk5OeR

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.