News Ticker

CD van de week in Ongehoord: Roland Roberts – All About The Timing

Naast de vele (nieuwe muziek) die er langs komt bij Radio Duivenstraat in ONGEHOORD, nu ook elke week een album van de week. Van maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 18:00 en op maandag ook van 18:00 tot 19:00.

In de week van 12 juli t/m 16 juli: Roland Roberts – All About The Timing

Hoewel geworteld in een klassiek countrygeluid, bevat het debuutalbum All About The Timing van Roland Roberts ook de zware tonen van American Folk, Delta Blues en zelfs een vleugje Bluegrass gecombineerd met tot nadenken stemmende teksten en indrukwekkende zang.
Op een koude, besneeuwde dag in januari in het noorden, liep singer-songwriter Roland Roberts Old Crow Recording in Whitehorse, Yukon binnen om zijn debuutalbum op te nemen met producer Bob Hamilton. Hij bracht alleen een tas met nieuwe nummers en een akoestische gitaar mee, er was weinig bekend over wat het resultaat zou zijn. Wat daarna gebeurde was puur goud. Roland Roberts neemt de luisteraar mee door levendige landschappen, inclusief verhalen over persoonlijke groei door liefdesverlies en liefdesverdriet door middel van nummers als ‘Beautiful Soul’ en Don’t Tell Me Goodbye’. Deze nummers worden gecompenseerd door een mix van vrolijke verhalen – ‘Picture on the Wall’ is een leuk nummer over opgroeien, terwijl ‘Sittin’ in Nebraska’ een pakkend nummer is over het in de steek gelaten door Moeder Natuur.

ONGEHOORD bij Radio Duivenstraat, te beluisteren via:
https://www.radio.duivenstraat.net
https://www.bluesnrootscorner.nl
https://tunein.com/radio/Radio-Duivenstraat-s242897/
https://radio.garden/listen/radio-duivenstraat/ntHk5OeR

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.