News Ticker

CD van de week in Ongehoord: Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard – Taking the Good with the Bad

Naast de vele (nieuwe muziek) die er langs komt bij Radio Duivenstraat in ONGEHOORD, nu ook elke week een album van de week. Van maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 18:00 en op maandag ook van 18:00 tot 19:00.

In de week van 26 april t/m 30 april: Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard – Taking the Good with the Bad

Iedereen die in blues geïnteresseerd is, kent Thorbjørn Risager & The Black Tornado, die de afgelopen 19 jaar bluesliefhebbers over de hele wereld entertainen met hun spectaculaire shows en releases.

Minder mensen weten dat Thorbjørn Risager en Tornado-pianoman Emil Balsgaard samen een geschiedenis hebben die veel verder teruggaat in de tijd. Hun samenwerking begon 27 jaar geleden toen ze elkaar ontmoetten in een blues ‘n’ funkband in New Orleans-stijl genaamd Rad Gumbo.Thorbjørn en Emil hebben de covid19-lockdown besteed aan het opnemen van hun derde duoalbum getiteld ‘Taking The Good With The Bad’.

Het album laat zien dat hun liefde voor die speciale blues ‘n’ funk in New Orleans-stijl niet is verdwenen. Het album bevat verpulverende boogie blues, een zoet vleugje karibische ritmes en low-down vuile funk.

ONGEHOORD bij Radio Duivenstraat, te beluisteren via:
https://www.radio.duivenstraat.net
https://www.bluesnrootscorner.nl
https://tunein.com/radio/Radio-Duivenstraat-s242897/
https://radio.garden/listen/radio-duivenstraat/ntHk5OeR

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.