News Ticker

Ted Russell Kamp on tour

Zaterdag 23 april mocht ik kennis maken met singer/songwriter Ted Russell Kamp. Dit vond plaats in Pier 99 in Nordhorn. Ik had mij een fijnere locatie mogen wensen. De bar/restaurant locatie bevatte een handje vol muziekliefhebbers, de rest was van een ander luidruchtig allooi, helaas.
Ted Russell Kamp-0286
Daar staat tegenover dat Ted zich niet uit het veld liet slaan. Hij haalde alles uit de kast voor de liefhebbers. Uiteraard kwamen er de nieuwste nummers van zijn album ‘Flying Solo’ langs, waaronder ‘Life On The River’, ‘If I Had A Dollar’ en het prachtige ‘Poor Man’s Paradise. Maar ook oudere nummers van de cd ‘The Low And Lonesome Sound’ worden niet vergeten. Mooie songs waarbij hij zich begeleidt op de bas met mooie melodielijnen zoals ‘Another Love Song’ en ‘Boom Boom’. Uiteraard werden er ook nog nummers van het album ‘Poor Man’s Paradise gespeeld, vakkundig omgezet naar solo uitvoeringen.
Ted Russell Kamp-0295
Ted speelt in de band altijd bas, solo laat hij zien ook een uitstekend gitarist te zijn met een goede strot. Ondanks de locatie wist hij een bijzondere indruk te maken die op echte muziekpodia alleen maar beter tot zijn recht komen.

Tourdata Nederland:
Maandag 25, april KOFA, Vlaardingen
Dinsdag 26 april, (met Tad Beckman), Cultuurhuis, Heerlen
Woensdag 27 april, Paddy’s, Leeuwarden
Donderdag 28 april, Autoprobaat, Tilburg
Vrijdag 29 april, Podium Peter en Leni, Steendam

2 Reacties op Ted Russell Kamp on tour

  1. Toffe gast. Kwam gisteren op weg naar Rotterdam even op de koffie in mijn winkel Wim’s muziekkelder in Doetinchem. Volgende tour gaat hij een live In-store bij me doen.!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.