News Ticker

Borta På Vinden – CD EP

OK, ABBA bracht voor het laatst iets nieuws uit in 1982 en zal de nieuwe plaat op 5 november uitbrengen. Borta På Vinden wil niet erger zijn. Ze brachten voor het laatst iets nieuws uit in 1981 en brengen hun nieuwe EP uit op 15 oktober. Borta På Vinden won dus met respectievelijk 1 jaar en 3 weken.

Nadat Andres Lokko “Borta På Vinden: Svensk Rock, Funk och Ungdomsgårdsdisco 1976 – 1982” prees in het Svenska Dagbladet, waar Borta På Vinden’s “Mina Nya Discojeans” remixte, werden afgelopen herfst vier van de oude nummers van de groep digitaal uitgebracht, die ze al in 1980 en 1981 uitbrachten, toen op 7 “single en op de verzamel-LP” Bara Skräp?”.

Afgelopen winter kwam de “Cassette EP” van de groep uit, met liedjes over onder meer Arboga, Bruce Springsteen, Ronald Reagan en Leonid Brezjnev, die tijdens optredens in 1981 en 1982 werden verkocht.

Op 15 oktober is het weer zover. 4 nummers opgenomen in 1981, nooit eerder uitgebracht, worden dan uitgebracht als een “CD EP”, zowel digitaal als fysiek, met liedjes over onder meer Arboga Tidning, Kaj (Dimmornas Bror), Ingemar Stenmark en John Wayne en 2 bonus nummers.

Trackinglist:
01 Ingemar Aker Stortlopp
02 Kaj, Dimmornas Bror
03 AT Reggae
04 John Wayne
05 Hatets Sång
06 Juice Blues

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.