News Ticker

Aanmelden Dutch Blues Challenge 2017

De Dutch Blues Foundation organiseert ook in 2017 de Dutch Blues Challenge. Evenals in 2016 zijn er voorrondes in het voorjaar en de gebruikelijke finale in het najaar, waarin in twee categoriën (bands en solisten/duo’s) wordt aangetreden. De acts kunnen een deelname aan de International Blues Challenge (IBC) in Memphis (V.S.) en aan de European Blues Challenge (EBC) in Hell (Noorwegen) verdienen.

Een commissie bepaalt welke van de aangemelde bands deelnemen aan de voorrondes Dutch Blues Challenge. Deze bands worden verdeeld over de diverse locaties. De voorrondes resulteren in een finale, waarbij de acts worden beoordeeld door een onafhankelijke jury, die één band en één solo/duo selecteert, die zoals gebruikelijk namens Nederland mee gaan doen aan de International Blues Challenge in Memphis. Een act mag daarnaast ook Nederland vertegenwoordigen op de European Blues Challenge.

Bij voldoende aanmeldingen in de categorie solo/duo’s kan besloten worden een aparte voorronde te plannen, waaruit twee acts naar de finale gaan.
Het is op dit moment nog niet bekend waar de voorrondes zullen plaatsvinden.

De inschrijving voor de Dutch Blues Challenge 2017 is inmiddels geopend en belangstellenden kunnen zich nog tot 1 maart 2017 aanmelden bij de Dutch Blues Foundation.
Voor de procedures, voorwaarden en aanmelden ga je naar www.dutchbluesfoundation.com

Voor één april 2017 bepaalt de commissie, welke bands mee mogen doen aan de Dutch Blues Challenge 2017.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.