News Ticker

John Primer Band feat. Robbert Fossen

John Primer behoeft eigenlijk geen introductie meer. Na jarenlang gespeeld te hebben met blues grootheden als Willie Dixon, Buddy Guy en Muddy Waters, is de sympathieke Chicago bluesman zelf hard op weg om een grootheid te worden. Met Grammy en Blues Music Award nominaties op zak mag hij met recht ‘The Real Deal’ genoemd worden.

John Primer heeft z’n sporen in de blues wel verdiend. Het begon ooit met een zelfgemaakte gitaar in Camden, Mississippi. Uit de buizenradio van zijn oma klonken BB & Albert King, Jimmy Reed, Muddy Waters, Little Milton en Elmore James. De kleine John was hooked. Later verhuisde de familie Primer naar Chicago en zo kwam John middenin de Chicago blues scene terecht. Momenteel staat John Primer aan de top van deze stroming.

Jarenlang was hij de bandleider van Magic Slim & The Teardrops tot hij in 1995 zijn solocarrière begon, met als resultaat een twaalftal albums.

John Primer wordt tijdens deze tour aangevuld door gitarist en mondharmonicaspeler Robbert Fossen, die tijdens zijn carrière heeft mogen spelen met blues muzikanten als Tail Dragger en T model Ford.

Deze avond staat dan ook garant voor Chicago blues van de hoogste klasse. Pure muziek rechtstreeks uit het hart, THE REAL DEAL!

Datum: 24 november 2017
Locatie: Q Factory (kleine zaal), Amsterdam
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Entree: € 15,– tickets hier

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.